23 Mart 2013 Cumartesi

Yavuz sultan selim

Yavuz Sultan Selim Han | Facebook Osmanli padisahi Yavuz Sultan Selim Han, velilerin huzuruna girdigi zaman büyük bir edep ve alçak gönüllülük gösterirdi. Gerekmedikçe konusmazdi onlarin yaninda.
Yavuz Sultan Selim Muhammed Han | Sark Fatihi (Aleyhirrahmeti Vel-Gufran) Dr. Feridun Emecen, Yavuz Sultan Selim'in Dogu'da 40 bin Alevi'yi katlettigi, sistemli bir soykirim uygulattigi gibi iddialara karsi bir kitap kaleme aldi.
Yavuz Sultan Selim 15 Kasim 2008 Sultan Yavuz Selim, 27 Eylülde Sam'a geldi. Emevîlerin bu tarihî baskentinde 15 Araliga kadar kaldi. Yavuz, Sam'da iken Osmanli ordusu Filistin'i fethetti.
Yavuz Sultan Selim Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi | SAHINBEY | GAZIANTEP Yavuz sultan selim. TEKNIK ve ENDÜSTRI MESLEK LISESI.
Yavuz Sultan Selim 26 Aralik 2006 Yavuz Sultan Selim, hem Farsça hem de Türkçe siir söyleyebiliyordu. Farsça olan Divân'i l306 yilinda Istanbul'da basilmis olup, l904 tarihinde de Alman Imparatoru Wilhelm II.'nin emri ile Paul Horn tarafindan Berlin'de yeniden nesredilmistir.
Yavuz Sultan Selim Kimdir? Yavuz Sultan Selim Biyografisi - Biyografim.net Sehzade Selim, tahta çikmadan önce vali olarak Trabzon'da görev yapmistir. Yavuz Sultan Selim'e kizini vermis olan Kirim Hani Mengli Giray...
Yavuz Sultan Selim 14 Eylül 2008 Bu zafer ile Osmanli hududu Firat'tan Azerbeycan'a ve Iran içlerine kadar uzadi. Yavuz Sultan Selim ikinci seferini Memlüklüler üzerine yapti.
Yavuz sultan selim

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder