24 Mart 2013 Pazar

Mecmua

atlastan cepkenli yigit mecmua atlastan cepkenli yigit mecmua. Sayfalar. Bilgi Edinme Hakki. … Yazi kategorisi: Potansiyel Enerji tarafindan mecmua Haziran 7, 2009.
MECMUA - mecmua - Blogcu.com mecmua. 0 Takip Ettiklerim. 5 Takipçilerim. … mecmua.blogcu.com. Arsiv. Takipçilerim (5).
A bibliography of studies about poetry collections Ayrica, Farsçada "dilenci, dilenci çantasi, dagarcik, torba" gibi anlamlara gelen "keskul" kelimesi Arapçada "mecmua, antoloji" manasina gelmektedir (Elmali, 2002: 324).
ATSIZ MECMUA Bunlari onlara duyurmak ve onlari yükseltmek ne kadar büyük bir insanliktir. *** Yine o siralarda idi Izmir'de yeni bir mecmua çikmaya baslamisti.
Estanbul üneversetese ektesat fakültese mecmuasi Not: Makalelerin Fakültemiz mecmuasinin 60/2. sayisinda yayinlatilabilmesi için 1 Subat 2010 tarihine kadar Mecmua Editörlügüne ulastirilmasi gerekmektedir.
EFD / JFL Anahtar sözcükler: Mecmua, nazire, nezâir (nezâyir), yazma eser, Mecmua-i Nezâyir Abstract Although nazire is writing a poem similar to the original in term of rhyme and meter...
Giri s Key Words: Mecmua, nazîre mecmuasi, poem mecmuas, text presenting Giris Mecmua, Arapça bir kelime olup cem' kökünden gelir. Mecmû' kelimesinin müennesi olan mecmua, "toplanmis...
Mecmua

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder