25 Mart 2013 Pazartesi

Apple tv

Apple - Apple TV - Artik televizyonunuzda her zaman izleyebilecek güzel bir Apple TV; sessiz, enerji tasarruflu ve avucunuzun içine sigacak kadar küçüktür. Bu özelligiyle televizyon standinin üzerine rahatlikla yerlestirilebilir veya kalabalik bir dolaba sikistirilabilir.

Apple may or may not release a television someday. In the meantime, it offers a tiny $99 streaming box called the Apple TV.
Apple Tv - LOG 9to5Mac'in haberine göre Apple TV'nin yeni güncellemesi, Bluetooth'lu klavyeniz üzerinden Apple TV'inizi kolayca yönetmenize olanak taniyor. iOS...
Everything you need to know about Apple's Apple TV set top box, including movie and. The 3rd generation Apple TV launched in March of 2012 and supports 1080p video.
Apple TV Yenilendi » Istanbul Bilisim Haber Büyük bir yatirimla, televizyon seklinde Apple TVbeklenirken eski Apple TV'nin tabiri caizse güncellenmis hali ortaya çikti.
Apple TV nedir? Nasil kullanilir? | Sihirli Elma 9 Ocak 2013Apple TV de yakinda Türkiye'de stoklara giriyor! :) Bir süredir Apple'in Türkiye'deki etkinligi ile ilgili güzel haberler paylasiyorduk.
Apple tv

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder